fbpx
  • +359888250324
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Понеделник - Петък 8:00 - 18:00

(Р)Еволюция на вашата система за
ЦЕНООБРАЗУВАНЕ И УПРАВЛЕНСКОТО СЧЕТОВОДСТВО

Най-важните метрики на компанията, за всеки мениджър, с 1 click.

ИНТЕГРАЦИЯ - с всеки продукт на пазара.

Ние сме наясно, че интеграция на ProfitLine с други софтуерни приложения е най-важното условие. Възможна е интеграцията с всеки продукт на пазара. Ние спестяваме време с автоматизираната обработка на финансовата ви информация.

Алгоритъмът калкулира, визуализира и проследява във времето постоянните ви разходи.Така правим възможно планирането и прецизното управление на фирмените финансите.
Колко са важни постоянните разходи?

Варират между

40% и 95%

от себестойността на продуктите или услугите, които продавате.

Прецизно управление на постоянните разходи

Image

С ProfitLine спестявате време и взимате информирани решения.

Данните Ви се съхраняват в най-сигурното място - Azure, на Microsoft

Azure защитава данните ви в дълбочина - защита от данните на физическо ниво до  библиотеките данни. Сигурност във всеки етап на работата в системата на Azure. Работа по продължително проследяване на заплахите, моделиране, анализът и контролът са инкорпорирани в системата. Фокус върху контрол на идентичността - гаранция, че само вие имате достъп до данните си. Red team - екип, който симулира атаки върху мрежата, платформата и приложението. По този начин дават неограничени възможности за защита на данните ви.
Image
Image

Прецизно управление на цените

Алгоритъмът ни калкулира реална себестойност на произвежданите от вас продукти или услуги. По този начин знаете кои продукти с каква печалба сте. Даваме възможност да коригирате цените на подценените и да избегнете продажбите на загуба. Възможност да следите продуктите си по групи.

Контрол на себестойността

Разпределяме абсолютно всички разходи върху продуктите или услугите Ви и показваме реалната себестойност. На тази база взимате информирани решения за финансовите показатели на всеки продукт без значение броят им. Пазим справка за промените в цените и разходите.
Image
Image

Контрол на маржовете по продукти или услуги

Алгоритъмът ни калкулира реалните маржове на продуктите или услугите ви. Имате възможност за пълен контрол на маржовете и при договаряне с ваши клиенти лесно да моделирате прогнозните си печалби.

Пълен контрол над продажбите в реално време

Финансовите резултати за всеки работен ден стават ясни само с 1 click.

Проследявате дневните, респективно месечните резултати в реално време с най-висока точност. Имате ясна представа дали покривате дневните, седмичните и месечните си разходи. Знаете къде се намирате във всеки един момент.
Image
Image

Данните ви с различно ниво на обобщение

Годишните флуктоации на финансовия резултат и продажбите дават допълнителна възможност за интерпретация и прецизиране на управлението на цените ви.

ЦЕНОВА СТРУКТУРА - РАДИКАЛНА ПРОЗРАЧНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ!

Плащате за употреба - според обем данни, време на ползване и размер на компанията

За нас е важно всеки наш партньор да получи справедливи условия. За да постигнем това, сме конфигурирали модел с три променливи:

- нашите разходи към Microsoft Azure са на база използвани ресурси на облака;
- възможностите на микро, малко и средно предприятие са различни. Разходите на всяко от тях трябва да бъдат пренебрежимо малки за всеки от класовете;
- времето, в което вие ползвате системата.

Плащанията към нас са на месечна база по модела Pay-Per-Use (плащате за употреба). Микропредприятията се очаква да генерират най-малък обем данни, малките по-висок обем и т.н.
Profitline - управление на цени, управление на себестойност, управление на разходи


ТЕСТОВ ПЕРИОД ЗА ПОЛЗВАНЕ

Тестовият период е с продължителност е един месец или 30 дни. Това по никакъв начин не ви обвързва с нас. Ще можете да въвеждате експериментални или реални данни, за да тествате системата. Добавената стойност на системата е правопропорционална на обема данни, които са въведени. В случай, че решите да ползвате системата ние импортираме първоначален обем данни, който в последствие се допълва от софтуер, към който сме се интегрирали или може да ползваме данни от ваш източник.
ИСКАМ ДЕМО
© 2020 Kostadinov Ltd. All Rights Reserved.