fbpx
  • +359888250324
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Понеделник - Петък 8:00 - 18:00

ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ С БОГАТ БИЗНЕС И АКАДЕМИЧЕН ОПИТ

Ниер сме екип, който се формира на студентската скамейка. Продължихме с докторати, сега сме преподаватели по Цени и ценообразуване, Финансов мениджмънт и др. В самото начало консултациите, които предоставяхме бяха неформални, но с течение на времето създадохме Седем от Седем, като в първоначалния екип включихме и студенти. В процеса на работа теоретична и много практическа придобихме опит и днес може да Ви предложим професионална консултация и решения по маркетинг, финанси на предприятието и ценообразуване. Опитът в различните бизнес сектори ни дава възможност да имаме широк поглед върху темата "Цени".

Ако сте производител и имате проблеми с управление на разходите, създаването на ценова стратегия, калкулирането на себестойност и от там на цени - ние може да помогнем. Ползите от реалните калкулации са огромни и за вас могат да означават оцеляване на фирмата.

Ако сте търговска компания или в сферата на услугите - ние може да помогнем със създаването на нови модели на приходите, управление на разходите, обучението на търговския ви персонал за ефективни продажби, създаване на система по цените, която включва необходимите процедури за взимане на управленски решения. Ако търговците ви са просто раздавачи на отстъпки, защото така е по-лесно - вие ефективно губите огромни суми ежедневно.

Ежегодно консултираме десетки фирми по проблемите на ценообразуването - създаване на ценова стратегия, ценови модели и пазарно позициониране.
Опитът ни в различни бизнеси ни позволява да Ви предложим работещо решение. 
Image

Визия и мисия

Мисията на “Седем от Седем” е да подкрепи българския бизнес чрез експертизата, с която разполага.

Много често един микро бизнес прераства в малък или среден. Често се случва собствениците да достигнат тавана на управлнския си капацитет. В тези случаи се намесваме ние и ги подпомагаме със знания.

Визията на “Седем от Седем” е всяка фирма да може да построява правилно цените си, ценовата си стратегия, с които да е по-конкурентоспособна.


Много голяма час от предприемачите нямат знанията за калкулиране на коректни цени. Повечето се ориентират на усет кое "върви" и кое не на пазара, а не стъпват върху точни калкулации. Често срещано е явлението да липсва каквато и да е система на цените в компанията, да няма правила и процедури за взимане на ценови решения. 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА

д-р Антон Костадинов
д-р Антон КостадиновСЕО & founder специалист Ценообразуване
д-р Антон Костадинов
д-р Антон КостадиновСЕО & founder специалист Ценообразуване
Специалист по ценообразуване, лектор на събития свързани с маркетинга и в частност цени, отстъпки, продажби, ценови модели. Един от специалистите в изграждането на системи по ценообразуване. Университетски преподавател по Цени и ценообразуване, притежава брокерски сертификат за борсова търговия.

доц. д-р Ники Нейков
доц. д-р Ники НейковСпециалист управление на разходите
доц. д-р Ники Нейков
доц. д-р Ники НейковСпециалист управление на разходите
Специалист по управление на разходите, университетски преподавател, богат опит в изграждане на системи по ценообразуване в различни бизнес сфери.

Славчо Панов
Славчо ПановIT, SEO
Славчо Панов
Славчо ПановIT, SEO
Водещ специалист в SEO и дигитален маркетинг от 2009 година. Участник в множество проекти за България, Германия, Англия и САЩ. Използва новаторски, холистични техники за SEO. Лектор на известни форуми в областта и популярен фен на белите похвати.

Наистина полезни обучения
за търговския ви екип!

Инвестирайте в знания:

Ценообразуване за производители

Управление на цени и отстъпки

Психология на потребителското поведение
Свържете се с нас днес и получете

Безплатна консултация

© 2020 Kostadinov Ltd. All Rights Reserved.