• +359888250324
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Понеделник - Петък 8:00 - 18:00

СПЕЦИАЛИСТИ С БОГАТ БИЗНЕС И АКАДЕМИЧЕН ОПИТ

Цените са единственият инструмент от маркетинговия микс, с който извличате стойност от пазара. Точно по тази причина трябва да сме изключително внимателни с промените в цените, ценовите модели и да им отделяме необходимото внимание.

Ефективността на обученията е базирана на богатия академичен опит, който имаме Използваната методология гарантира качество и устойчивост на резултатите.

Опитът ни в различни бизнеси означава, че имаме достатъчно балансирано решение и за вас.

Визия и мисия

Мисията на “7 от 7” е да подкрепи българския бизнес чрез експертизата, с която разполага

Много често един микро бизнес прераства в малък или среден. Често се случва собствениците да достигнат тавана на управлнския си капацитет. В тези случаи се намесваме ние и ги подпомагаме със знания. Препоръчваме на нашите клиенти да изберат платените знания, а не безплатните пари.

Първата задача на 7 от 7 е да предоставим първокачествени консултантски услуги в най=деликатните области - формирането на цени и управлението на разходите.

Втората задача на 7 от 7 е да осигури устойчивост на предлаганите услуги, успоредно с развитието им и обезпечаването на бизнеса със знание.

 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА

д-р Антон Костадинов
д-р Антон КостадиновСЕО & founder специалист Ценообразуване
д-р Антон Костадинов
д-р Антон КостадиновСЕО & founder специалист Ценообразуване
Специалист по ценообразуване, лектор на събития свързани с маркетинга и в частност цени, отстъпки, продажби, ценови модели. Един от специалистите в изграждането на системи по ценообразуване. Университетски преподавател по Цени и ценообразуване, притежава брокерски сертификат за борсова търговия.

доц. д-р Ники Нейков
доц. д-р Ники НейковСпециалист управление на разходите
доц. д-р Ники Нейков
доц. д-р Ники НейковСпециалист управление на разходите
Специалист по управление на разходите, университетски преподавател, богат опит в изграждане на системи по ценообразуване в различни бизнес сфери.

Славчо Панов
Славчо ПановIT, SEO
Славчо Панов
Славчо ПановIT, SEO
Водещ специалист в SEO и дигитален маркетинг от 2009 година. Участник в множество проекти за България, Германия, Англия и САЩ. Използва новаторски, холистични техники за SEO. Лектор на известни форуми в областта и популярен фен на белите похвати.

Свържете се с нас днес и получете

Безплатна консултация

© 2020 Kostadinov Ltd. All Rights Reserved.